Taloudellinen ja tehokas, tyytyväinen asukas

Siihen työssämme tähtäämme

 

Sauvon paikallinen LVIS-asentajasi

Lämmitys, vesi, ilmastointi ja sähkö – laitteet ja palvelut kaikki samasta talosta aina Paimioon, Kaarinaan, Turkuun, Saloon ja Kemiönsaarelle asti

Me LVIS-Kuustosella olemme olleet jo pitkään alalla. Olemme Sauvossa ja lähialueilla toimiva kiinteistöjen lämmityksen, veden, sähkön ja ilmastoinnin asiantuntija. Laitteemme edustavat uusinta tekniikkaa ja niin työn toteutus kuin palvelumme on aina asiantuntevaa ja ystävällistä. 

Panostamme asiakaspalveluun ja siihen, että jokaiselle asiakkaalle löydetään se hänelle paras ratkaisu. On kyse sitten pienestä tai suuresta putkityöstä, lämmityslaitteen valinnasta tai sähköjen vetämisestä. Teemme kaikki työt laatutakuulla.

Tutustu sivuillamme tarkemmin tai ota heti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kohteesi tarvitsemat toimenpiteet!

Kun vanha laite reistaa tai on saatava aivan uutta asennettua

Tarjoamme:

Meiltä löytyy oikea ammattilainen jokaiseen työhön aina sähkömiestä, putkimiestä ja lämpöpumppuasentajaa myöten, myös isompiin urakoihin KVV-työnjohtaja urakan valvonnasta vastaamaan. Edustuksessamme oleviin merkkeihinkin olemme valinneet parhaimmistoa, kuten Nilan, Jäspi, Warmia, Oras, Uponor ja Nibe.

Ota yhteyttä

Rahoitusmahdollisuus palveluihimme

Käytössäsi ovat Jäspi-lämmitysrahoitusNibe-lämpöpumppurahoitus sekä OP-Rahoitus, joihin voit hakea kertaluottoa

      

Ajankohtaista

Avustus asuinrakennuksen öljylämmityksestä luopumiseksi

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Avustusta voidaan myöntää takautuvasti kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen. Avustuksen myöntää koko maassa Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ja avustuksen maksatuksen hoitaa ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus).

Lue lisää avustuksesta >>

Yhteistyössä