Lämpöpumput Sauvosta

Paimioon, Kaarinaan, Saloon, Kemiönsaarelle ja Turkuun – lämmitä energiatehokkaasti kodin tilat ja käyttövesi, viilennä kesäkuumalla

Me LVIS-Kuustosella olemme Sauvon seudun paikallinen lämpöpumpputoimittajasi ja -asentajasi, kun pohdit parasta lämmitysjärjestelmää rakenteilla tai saneerauksessa olevaan taloosi. Repertuaariimme kuuluvat

Pumpuille yhteistä on oikein kohteeseen valittuna, asennettuna ja säädettynä erittäin tehokas, mutta energiaa ja euroja säästävä lämmöntuotto. Pumpulla on mahdollista hoitaa näppärästi koko talon lämmitys tiloista käyttöveteen ja viilennys kesäisin.

Lue ohesta lisää ja ota meihin yhteyttä, jos olet miettinyt lämpöpumppua kiinteistösi päälämmönlähteeksi tai nykyisen lämmityksen rinnalle. Teemme lämmitysremontit ja uusien asennukset myös Paimion, Kaarinan, Salon, Kemiönsaaren ja Turun alueella.

Kerromme mielellämme lisää eri lämpöpumpuista ja tarjoamme sopivaa vaihtoehtoa juuri sinulle. 

Ota yhteyttä >> 

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu kerää energiansa ulkoilmasta kuumentaen lämmitysveden, joka johdetaan talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tämän rinnalle tarvitaan talviaikaa varten toinen lämmönlähde, minkä asian ajaa oikein hyvin eritoten vanhoissa taloissa olemassa oleva lämmitysjärjestelmä, kuten öljylämmitys. Ilma-vesilämpöpumpulla on mahdollista myös viilentää tilat. 

Maalämpöpumppu

Pumppu kerää lämpöenergian maahan upotettavista putkistoista tai porattavasta energiakaivosta. Maalämpöpumppu voidaan asentaa uudis- ja saneerauskohteeseen, jossa käytössä on vesikiertoinen lämmitys, niin omakotitaloista kerrostaloihin kuin muihin kiinteistöihin. Maalämpö on erittäin tehokas varsinkin talviaikaan. 

Ilmalämpöpumppu

Erinomainen toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle ja asennettavissa nopeasti. Ilmalämpöpumppu kerää sekin ulkoilmasta energiaa siirtäen sen sisälle ja ulos viilentäen sekä poistaen liiallista kosteutta sisätiloista luoden miellyttävän, laadukkaan sisäilman. Pumppu pystyy hoitamaan myös lämmityksen. 

Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumppu hoitaa talon lämmityksen, käyttöveden ja ilmanvaihdon. Se pitää huolen, että talosta ulos puhallettavan poistoilman mukana siirtyvä lämpö ei valu hukkaan. Poistoilmalämpöpumppuja asennetaan nykyään paljon uusiin taloihin, jolloin asennetaan myös LTO-laite (lämmön talteenottolaite), joka kerää lämpöä tilojen sekä käyttöveden lämmitykseen. 

Rahoitusmahdollisuus palveluihimme

Käytössäsi ovat Jäspi-lämmitysrahoitusNibe-lämpöpumppurahoitus sekä OP-Rahoitus, joihin voit hakea kertaluottoa