Ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja huoltotyöt Sauvosta

Paimioon, Kaarinaan, Saloon, Kemiönsaarelle ja Turkuun koneellisen ilmanvaihdon paikalliselta ammattilaiselta

Koneellinen ilmanvaihto, joka hoitaa sekä ilman sisääntulon taloon että sen poistamisen koneellisesti, on tämän päivän suosituimpia ja tehokkaimpia ilmanvaihtoratkaisuja. Näitä koneellisia poisto- ja tuloilmanvaihtojärjestelmiä voidaan asentaa niin kerrostaloihin, omakotitaloihin kuin muihinkin kiinteistöihin, joihin liittyvät työt meidän kokeneet IV-asentajamme ottavat mielihyvin hoitaakseen. 

Katso ohesta kattavat ilmanvaihdon palvelumme ja pyydä ilmastointiasentajamme käymään kohteessasi Sauvon, Kaarinan, Salon, Kemiönsaaren, Paimion tai Turun alueelle. Hän osaa kartoittaa ripeästi, miten ilmanvaihto toimii ja missä voidaan tehdä parannuksia. 

Ilmanvaihdon palvelumme pähkinänkuoressa

  • Ilmastointiputkien asennus
  • Ilmastointilaitteiden asennus
  • Ilmastoinnin mittaus- ja säätötyöt
  • Ilmanvaihdon kanavanuohoustyöt
  • Ilmanvaihtokanavien eristykset
  • Keskuspölynimuriasennukset
  • IV-vastaavan työt
  • IV-suunnitelmat

Ota yhteyttä >>

Rakennuksen ilmastoinnin muutokset parempaan päin eivät välttämättä ole isoja ja kalliita remontteja

Siksi niiden kunto kannattaa aina tarkastuttaa. Järjestelmän tehtävä on kuitenkin pitää talo asukkaineen terveenä, säästää energiaa sekä kuluja. 

Jos rakennuksessasi on pelkkä koneellinen poistoilmanvaihto tai painovoimainen ilmanvaihto, voidaan ilmanvaihtoon tehdä muutoksia. Koneelliseen poistoilmanvaihtoon voidaan asentaa edullisesti korvausilmaventtiilit, mikä takaa tasaisemman ja paremman ilmanvaihdon, ja painovoimaisen ilmanvaihdon rakennuksia on mahdollista muuttaa koneellisella ilmanvaihdolla toimiviksi. 

Sinun ei tarvitse pähkäillä yksin ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja huoltotöiden kanssa, voit jättää meille, Sauvon paikalliselle ammattilaiselle oikeat laitevalinnat ja asennustyöt!

Ota yhteyttä >>

Rahoitusmahdollisuus palveluihimme

Käytössäsi ovat Jäspi-lämmitysrahoitusNibe-lämpöpumppurahoitus sekä OP-Rahoitus, joihin voit hakea kertaluottoa