Putkiremontit, LV-asennukset ja -huollot Sauvosta

Paimioon, Kaarinaan, Kemiönsaarelle, Saloon ja Turkuun niin suurempien saneerausten kuin pienempien korjaustöiden tarpeeseen

Putkiremontti tulee vastaan ennen pitkään talon elinkaarta, kun vanhat putket alkavat olla ajan ja käytön kuluttamat. Silloin kun putkityöt ovat edessä sinun omakotitalossasi tai taloyhtiössäsi, kysy tarjousta meiltä, LVIS-töiden paikalliselta ammattilaiselta Sauvosta Paimioon, Kaarinaan, Saloon, Kemiönsaarelle ja Turkuun. 

Meiltä remonttisi tiimiin kootaan putkimies tai useampi ja KVV-työnjohtaja, jotka hoitavat koko putkisaneerauksen kokenein käsin. Tietysti olemme palveluksessasi myös silloin, kun putkiasennus on tehtävä taloon, jota vasta rakennat, tai tarpeen ovat erilaiset LV-huoltotyöt ja -korjaukset. Katso ohesta lisää!

Ota yhteyttä >>

Käytettävissäsi kattavat LV-työt

  • Käyttövesiremontti 
  • Lämpöjohtoremontti
  • Uudiskohteiden putkiasennukset
  • Hanojen, wc-istuinten ja muiden vesikalusteiden korjaukset sekä asennukset
  • Muut LV-laitteiden huoltotyöt

Soita putkimies paikalle siis jos hana vuotaa, vessanpönttö jää virtaamaan tai jonkin muun pienemmän, mut silti akuutin ja tärkeän työn tarve ilmenee. Aikaa ei tarvitse hukata omin toimin selviämiseen, ja ongelma saadaan varmasti korjattua oikein ammattilaisen ollessa asialla.

Asentajistamme Karri Kuustoselta löytyy myös FISE -pätevyys.

Käänny puoleemme, olivatpa sitten putkiremontit tai pienemmät LV-työt ajankohtaisia!

Ota yhteyttä >>

Rahoitusmahdollisuus palveluihimme

Käytössäsi ovat Jäspi-lämmitysrahoitusNibe-lämpöpumppurahoitus sekä OP-Rahoitus, joihin voit hakea kertaluottoa